Siguran transport vaše robe
ISO 9001:2005 sertifikat

New Logistic Concept NLC doo je kompanija koja uspešno posluje duže od tri godine. Pratimo potrebe tržišta. Naš stručni tim kreira procese koji će u potpunosti podržati Vaše poslovanje iz oblasti logistike. Ponosni smo što imamo mogućnost da našim klijentima ponudimo fleksibilna i pouzdana logistička rešenja (organizacija prevoza, carinjenje, skladištenje i distribucija).

Zahvaljujući profesionalnom pristupu i posvecenosti u ispunjavanju očekivanja naših klijenata i saradnika, NLC doo postao je prepoznatljiv partner u ovoj oblasti. Cilj logistike je da skrati vreme transporta robe, reguliše količinu zaliha, smanji troškove i unapredi Vaše poslovanje. Naš zadatak je da obezbedimo međusobno poverenje svih učesnika u logističkom lancu.

Razvijena mreža partnerskih odnosa sa velikim brojem prevoznika omogućava nam da na raspolaganju imamo veliki broj vozila svih vrsta i namena. Možemo obezbediti bilo koje prevozno sredstvo bez obzira na destinaciju i količinu robe.

Zaokruženi proces organizacije transporta robe obuhvata i usluge skladištenja robe. Raspolažemo sa smeštajnim kapacitetima koji obuhvataju carinski i komercijalni magacin. Naša skladišta ispunjavaju tržišne i sanitarne uslove za smeštaj svih vrsta roba.

Dobra infrastruktura omogućava pristupačan prilaz za kamione i obezbeđen parking gde Vaš vozač može napraviti kratak predah.

Na raspolaganju smo Vam i za sve nedoumice u vezi carinskih propisa, tumačenja carinskog zakona. Da li je reč o izvozu, uvozu, privremenom uvozu ili smeštanju robe, za sve carinske procedure naš profesionalni tim omogućava da se celokupna procedura obavlja kvalitetno i efikasno.

Kontaktirajte nas još danas i na vreme se informišite o svemu.

Hvala na poverenju, Vaš NLC tim!